Spoedopleiding

Rijschool Sameh is actief in Venray, Venlo, Horst en omstreken.

Spoedopleiding

Onze rijschool biedt ook de mogelijkheid om je rijopleiding in een kortere periode te voltooien. Wij hebben geen wachttijden en je kan direct beginnen. 

Wij kunnen het aantal lessen verspreiden over de tijd die jij tot je beschikking hebt. Deze periode is echter wel afhankelijk van het aantal lessen dat je nodig hebt en uiteraard moet er ook rekening worden gehouden met de agenda van de instructeur. 
 
Wil je hier meer over weten en kijken of wij een op maat gemaakt lesprogramma voor jou kunnen samenstellen, dan kun je Rijschool Sameh bellen of mailen.

Onze lesregio

Autorijschool Sameh biedt rijles in de regio van Venray, Venlo en Horst. Uiteraard kun je ook opgehaald worden in de dorpen in en rondom deze regio’s.

Goede begeleiding

De instructeur voldoet aan de gestelde eisen en wordt regelmatig bijgeschoold. De instructeur moet verplicht cursussen volgen, de daarbij behorende toetsen maken en deze met goed gevolg afleggen. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze rijlessen gewaarborgd.

Spoedopleiding

Wil je versneld jouw rijbewijs behalen? In overleg kunnen we een verkort traject samenstellen, zodat jij in korte tijd jouw rijbewijs behaalt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Proefles aanvragen