Proefles

Rijschool Sameh is actief in Venray, Venlo, Horst en omstreken.

Proef les Sameh

Bij Autorijschool Sameh is er de mogelijkheid om een afspraak te maken voor een proefles. Een proefles is geheel vrijblijvend en verplicht je tot niets. Op deze manier kan de kandidaat op een ongedwongen wijze ervaring opdoen met de prettige manier van lesgeven.  
 
Tijdens de 60 minuten durende les wordt bekeken wat de mogelijkheden zijn met betrekking tot de rijopleiding. Aan het eind bespreek je met je instructeur de resultaten en krijg je een persoonlijk lesadvies.  
 
Er wordt een inschatting gemaakt van het te verwachte aantal lesuren. Wanneer je na de proefles besluit om je rijopleiding bij ons te volgen dan kun je verder gaan met losse lessen, diverse lespakketten of kiezen voor een spoedopleiding. Een proefles kost 40,00 euro. 

Onze lesregio

Autorijschool Sameh biedt rijles in de regio van Venray, Venlo en Horst. Uiteraard kun je ook opgehaald worden in de dorpen in en rondom deze regio’s.

Goede begeleiding

De instructeur voldoet aan de gestelde eisen en wordt regelmatig bijgeschoold. De instructeur moet verplicht cursussen volgen, de daarbij behorende toetsen maken en deze met goed gevolg afleggen. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze rijlessen gewaarborgd.

Spoedopleiding

Wil je versneld jouw rijbewijs behalen? In overleg kunnen we een verkort traject samenstellen, zodat jij in korte tijd jouw rijbewijs behaalt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Proefles aanvragen