Prijslijst

Rijschool Sameh is actief in Venray, Venlo, Horst en omstreken.

Prijzen en Pakketten

Rijschool Sameh is een ervaren rijschool en biedt relaxte, op maat gemaakte rijopleidingen aan. Je krijgt daarbij les van een betrokken, enthousiaste instructeur met vele jaren ervaring. Waarom kies je uit alle rijscholen uit Venray voor Rijschool Sameh:

 

· Goede en betaalbare rijschool

· Hoog slagingspercentage

· Rijschool met kwaliteit en flexibiliteit

· Persoonlijke aandacht

· Vaste rij-instructeur

· 7 dagen per week bereikbaar

 

Snel jouw rijbewijs halen? Neem vandaag contact met ons op
Wil jij graag gebruik maken van de kwaliteiten en ervaring van Rijschool Sameh? Wacht niet langer en neem vandaag contact op. Bel 06 44 02 00 08 (mobiel). Of stuur een e-mail naar info@rijschoolsameh.nl of maak gebruik van het contactformulier aan de rechterbovenkant, dan neemt Rijschool Sameh zo spoedig mogelijk contact met je op.

Onze lesregio

Autorijschool Sameh biedt rijles in de regio van Venray, Venlo en Horst. Uiteraard kun je ook opgehaald worden in de dorpen in en rondom deze regio’s.

Goede begeleiding

De instructeur voldoet aan de gestelde eisen en wordt regelmatig bijgeschoold. De instructeur moet verplicht cursussen volgen, de daarbij behorende toetsen maken en deze met goed gevolg afleggen. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze rijlessen gewaarborgd.

Spoedopleiding

Wil je versneld jouw rijbewijs behalen? In overleg kunnen we een verkort traject samenstellen, zodat jij in korte tijd jouw rijbewijs behaalt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Proefles aanvragen