Over ons

Rijschool Sameh is actief in Venray, Venlo, Horst en omstreken.

Over Rijschool Sameh

Rijschool Sameh is een ervaren rijschool en biedt relaxte, op maat gemaakte rijopleidingen aan. Je krijgt daarbij les van een betrokken, enthousiaste instructeur met vele jaren ervaring. Waarom kies je uit alle rijscholen uit Venray voor Rijschool Sameh:

 

· Goede en betaalbare rijschool

· Hoog slagingspercentage

· Rijschool met kwaliteit en flexibiliteit

· Persoonlijke aandacht

· Vaste rij-instructeur

· 7 dagen per week bereikbaar

Rijopleiding 

 

Snel jouw rijbewijs halen? Neem vandaag contact met ons op
Wil jij graag gebruik maken van de kwaliteiten en ervaring van Rijschool Sameh? Wacht niet langer en neem vandaag contact op. Bel 06 44 02 00 08 (mobiel). Of stuur een e-mail naar info@rijschoolsameh.nl of maak gebruik van het contactformulier aan de rechterbovenkant, dan neemt Rijschool Sameh zo spoedig mogelijk contact met je op.

Rijopleiding 

 

Tijdens de rijopleiding wordt je stap voor stap voorbereid op het examen.  
Als eerste worden de basisvaardigheden zoals stuurtechnieken,schakelen en remmen, kortom de voertuigbeheersing aangeleerd. Dit wordt op rustige plaatsen gedaan, zodat wij je deze belangrijke vaardigheden rustig uit kunnen leggen. 
 
Na een demonstratie kun je je optimaal concentreren op het aanleren van deze vaardigheden. Zodra je voldoende voertuig-beheersing hebt volgen de examens routes. Dit is het gebied waar jij het examen gaat doen en hier worden de overige lessen gegeven. 
  
Tijdens deze lessen gaan we dieper in op het rijden van o.a. kruispunten, rotondes, het in- en uitvoegen op de autosnelweg en werken met de navigatie. Natuurlijk komen ook alle bijzondere verrichtingen aan bod. Ook tijdens deze lessen werken wij volgens het principe uitleg, demonstratie en oefenen.  
  
Jouw vorderingen worden bijgehouden op een instructiekaart, zodat de instructeur weet welke stof beheerst wordt en welke nog (extra) aandacht nodig heeft. Heb je bijvoorbeeld moeite met het keren dan wordt daaraan de volgende les extra aandacht geschonken. 

Onze lesregio

Autorijschool Sameh biedt rijles in de regio van Venray, Venlo en Horst. Uiteraard kun je ook opgehaald worden in de dorpen in en rondom deze regio’s.

Goede begeleiding

De instructeur voldoet aan de gestelde eisen en wordt regelmatig bijgeschoold. De instructeur moet verplicht cursussen volgen, de daarbij behorende toetsen maken en deze met goed gevolg afleggen. Hierdoor wordt de kwaliteit van onze rijlessen gewaarborgd.

Spoedopleiding

Wil je versneld jouw rijbewijs behalen? In overleg kunnen we een verkort traject samenstellen, zodat jij in korte tijd jouw rijbewijs behaalt. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Proefles aanvragen